miercuri, 6 octombrie 2010

„Relaxeaza-te in functie de zodia ta“

„Nu-i asa ca abia astepti vacanta pentru a te relaxa din plin si pentru a uita de tona de must-do-uri pe care le ai de terminat. Pentru a-ti oferi o mana de ajutor am consultat stelele si am aflat tot ce trebuie sa stii despre relaxarea specifica zodiei tale.“

Berbec

Tu esti pasionata de miscare in aer liber asa ca ar fi cel mai bine sa iti gasesti energie tocmai in acest stil de activitate.Poti sa iti iei o vacanta la munte si sa te bucuri din plin de natura si de libertate.Sfatul nostru pentru relaxare: sesiuni lungi de hiking

Taur

Confortul este totul pentru tine asa ca ar fi bine sa eviti vacantele istovitoare in care mai mult alergi decat sa te relaxezi.
Poate ca cel mai bine ar fi sa ramai acasa si sa te bucuri de rasfatul pe care ti-l ofera cei dragi tine.
Sfatul nostru pentru relaxare: o zi de relaxare la SPA

Gemeni

Pentru a te relaxa pe deplin trebuie sa iti eliberezi mintea si sa scapi de toate lucrurile care iti dau batai de cap in cursul anului.
Recomandarea noastra e o vacanta intr-o zona care iti permite exercitii de meditatie si exemple pentru un nou stil de viata.
Sfatul nostru pentru relaxare: o excursie in India sau China

Rac

Tu iti doresti sa ii protejezi pe cei din jur si sa ii faci pe toti fericiti sau cel putin mai multumiti cu viata lor.
Asa ca nu e de mirare ca uneori uiti sa te relaxezi si sa iti iei timpul liber cuvenit. Incearca sa rupi monotonia din cand in cand.
Sfatul nostru pentru relaxare: o saptamana de vacanta all inclusive

Leu

Soarele este cel care iti guverneaza capacitatea energetica, asa ca nu incerca sa te inchizi in casa sau intr-o zona ploioasa pe perioada vacantei.
Tie iti trebuie soare, distractie si multi prieteni care sa iti acorde atentia dupa care tanjesti.
Sfatul nostru pentru relaxare: o vacanta intro insula tropicala

Fecioara

Crezi ca macar in vacanta poti sa scapi de obiceiurile tale si sa incerci sa nu mai repari totul prin jurul tau? Numai asa vei reusi sa te relaxezi.
Macar cateva zile pe an incearca sa uiti de curatenie si sa incerci sa traiesti precum restul muritorilor, putin mai nepasatoare.
Sfatul nostru pentru relaxare: o vacanta la o pensiune rurala de preferat intr-o zona mai lenta, asa cum e Ardealul

Scorpion

Semn al extremelor si nepotrivirilor iti vei dori mereu mai mult decat ai primit, asa ca iti sugeram o vacanta speciala si plina de neprevazut.
Poate ca ar fi bine sa mergi intr-un loc care sa iti ofere tot, de la saune fierbiti la bai in lacuri inghetate sau vulcani in continuare activi :).
Sfatul nostru pentru relaxare: o vacanta in Finlanda sau Islanda

Sagetator

Tu nu vrei decat sa te joci ca un copil, fericita de dimineata pana seara, bucurandu-te de cele mai marunte lucruri.
Nu iti va fi greu deloc sa te bucuri de vacanta, indiferent de locul in care aceasta se va desfasura, insa poti sa te aventurezi intr-o zona mai putin comuna.
Sfatul nostru pentru relaxare: o excursie in Amazon

Capricorn

Determinarea si incapatanarea ta sunt deja legendare, asa ca ai nevoie de o vacanta care sa te motiveze si sa te faca sa iti depasesti limitele.
Poti sa alegi o vacanta in care sa inveti cum sa pilotezi un avion sau sa faci alpinism. Muntele este cu siguranta mai potrivit pentru tine.
Sfatul nostru pentru relaxare: pregatirea unei expeditii alpine

Varsator

Numai o vacanta totala va fi cu adevarat relaxanta pentru tine, preferabil daca va avea si ceva componente creative si cateva mistere de rezolvat.
Tu vrei sa inveti si sa te bucuri de descoperirile tale, asa ca ai nevoie de o destinatie care sa iti trezeasca simturile si sa te incante.
Sfatul nostru pentru relaxare: o excursie in Maroc

Pesti

Ce poate fi mai potrivit pentru tine daca nu o vacanta pe malul oceanului inconjurata de prieteni la fel de talentati si artisti pana in maduva oaselor ca si tine.
Verile petrecute in apropierea apei cu chitara in brate sunt perfecte pentru tine.
Sfatul nostru pentru relaxare: orice apropiere de apa de la Marea Neagra si pana la Oceanul Arctic :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu