miercuri, 6 octombrie 2010

"Ten stralucitor in 5 pasi"

"In mod cert, ingrijirea tenului este foarte importanta pentru un aspect sanatos. Orice femeie ar trebui sa dedice curatarii tenului acelasi timp pretios dedicat machiajului, pentru a obtine un ten radiant si in absenta cosmeticelor. Iata 5 pasi esentiali care asigura tenului beneficii pe termen lung:

1. Demachierea este obligatorie

Un ten care straluceste de sanatate are nevoie de o ingrijire corespunzatoare. Demachiarea este un procedeu obligatoriu, indiferent daca ai folosit sau nu machiaj in ziua respectiva. Chiar daca nu ai fard de inlaturat, seara trebuie sa indepartezi praful, transpiratia, precum si alte impuritati depuse in timpul zilei. Dimineata, rezerva-ti dea asmenea cateva minute pentru ingrjirea tenului. In timpul noptii, pielea secreta sebum, celule moarte, asadar trebuie reluata procedura de curatare a fetei.

Lipsa demachierii va avea efecte negative asupra tenului, vizibile in timp. Tenul va deveni tern, lipsit de stralucire si acumularea celulelor moarte va favoriza aparitia ridurilor. Asadar, demachierea este procedeul esential care asigura tenului stralucire si un aspect sanatos.

Propunere: demachiant inovator pentru orice tip de ten de la Ivatherm, pret 41.77 lei. Este ultraeficient si calmant, o singura aplicare fiind suficienta pentru a demachia complet tenul. Inlocuieste cu succes demachiantul clasic si lotiunea tonica. In plus, indeparteaza si machiajul rezistent la apa.

2. Mastile saptamanale

Cel putin o data pe saptamana rasfata-ti tenul cu o masca hidratanta. Mastile pentru stralucire netezesc tenul si-l uniformizeaza. Fie ca optezi pentru o masca preparata in casa, ori ai deja una favorita, achizitionata din magazinele specializate, nu uita ca mastile reprezinta mai mult decat un rasfat. Acestea aduc rapid un plus de stralucire fetei, hidrateaza si relaxeaza.

Daca preferi sa iti prepari singura o masca hranitoare, iata ingredientele principale care asigura un aspect cat mai luminos tenului: citricele, argila, iaurtul, fructele sau sucul proaspat de morcov. In general, orice masca se lasa 15 minute sa actioneze, apoi tenul se clateste cu apa calduta si se aplica o lotiune tonica.

3. Gomajul.

Exfolierea pielii reprezinta primul pas catre un ten stralucitor. Gomajul este un procedeu cosmetic de indepartarea a celulelor moarte cu ajutorul unor particule abrazive care curata tenul in profunzime. De asemenea, imbunatateste circulatia sangelui si tonifiaza pielea. Deoarece favorizeaza aparitia celulelor noi, are un rol important in stralucirea pielii, asadar gomajul trebuie inclus in rutina ingrijirii tenului.
Pentru tenul sensibil, acest procedeu este recomandat o data la doua saptamani, pentru tenul normal o data pe saptamana si in cazul tenului gras, de 2-3 ori pe saptamana.

4. Masajul

Masajul facial are un efect benefic de revigorare asupra tenului. Este excelent pentru stimularea circulatiei sangelui si reduce aspectul obosit al chipului. Acesta este recomandat dupa demachiere, cand s-a utilizat in prealabil si o crema hidratanta, pentru a evita iritarea tenului. Masajul stimuleaza muschii faciali, fiind binevenit in special dupa o zi obositoare.

5. Pudra translucida

O pudra bine aleasa, poate subtitui cu succes fondul de ten sau batonul corector. In special in timpul verii, cand temperatura aerului este foarte ridicata, tenul are de suferit. Asadar, permite chipului sa respire, utilizand cat mai puutine produse cosmetice. Ofera tenului o stralucire delicata utilizand o pudra translucida cu particule iluminatoare. Datorita texturii usoare permite pielii sa respire, iar tenul tau va capata un aspect luminous, cat mai natural, fara sa fie incarcat. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu