joi, 9 decembrie 2010

Lotiuni naturale pentru un ten stralucitor

Pentru ten normal
  
   Amesteca 100 ml lapte batut cu sucul de la o lamaie si aplica aceasta compozitie pe fata timp de 35 de minute. Apoi spala cu apa rece din abundenta.
  

   Amesteca un galbenus de ou cu 100 ml lapte dulce si doi morcovi rasi. Aplica mixtura pe fata si las-o sa actioneze timp de 20 minute.

Pentru ten uscat
  
   Amesteca o lingura de unt cu o lingura de apa si aplica pe zonele uscate ale fetei. Lasa sa actioneze 20 de minute, dupa care spala cu apa rece.
  

   Paseaza doua banane, pe care le amesteci apoi cu doua lingurite de miere si 100 ml iaurt. Aplica mixtura pe fata timp de 25 de minute, pana se usuca. La final clateste cu apa calduta.



Pentru ten gras

      Amesteca doua linguri de tarate cu o lingurita de suc de drojdie, o lingurita de suc de lamaie si o lingura de apa. Maseaza-ti fata cu aceasta mistura, evitand zona ochilor. Lasa 5 minute sa actioneze, dupa care spala cu apa calduta.
   
  

   Prepara o pasta din 30 g faina de ovaz, sucul de la o jumatate de lamaie si un albus de ou batut spuma. Aplica compozitia pe fata si, dupa ce se usuca, indeparteaz-o cu apa calda.

"articol preluat din revista Liberatea pentru Femei"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu