vineri, 15 octombrie 2010

"10 beneficii pentru sanatate aduse de sex"

   "O viata sexuala implinita asigura stabilitate intr-o relatie, placere dar ofera si beneficii multiple asupra sanatatii, demne de luat in seama. Aceasta idee este sustinuta si de Paulo Coelho, care a publicat pe blogul sau, paulocoelhoblog.com, 10 efecte pozitive pentru sanatate aduse de sex:
 
1. Influenteaza gandirea pozitiva

Gandirea pozitiva este o atitudine mentala favorabila, care ne influenteaza in viata de zi cu zi. Creste increderea in sine, mentine relatiile favorabile cu cei din jur si ajuta la mentinerea echilibrului interior. Astfel, sexul este o importanta sursa de putere si energie, care asigura numeroase beneficii, intre care unul dintre cele mai importante este gandirea pozitiva.

2. Sexul te mentine frumoasa

Multiple studii au demonstrat ca sexul este cea mai sanatoasa metoda de a te mentine tanara si frumoasa. Acesta are influente befenice asupra tenului si a pielii. Conform specialistilor, sexul nu iti pune doar sangele in miscare, ci contribuie si la pomparea oxigenului direct in piele, asigurand luminozinozitate si elasticitate pielii. Asadar, o viata sexuala activa tine ridurile la distanta, ajutand la cresterea nivelului de colagen in epiderma.

3. Traiesti mai mult

In timpul orgasmului creierul elibereaza o subtanta numita oxyticina, care la randul ei , elibereaza in corp endorfina. Aceasta este antidotul ideal, impotriva oricarei afectiuni. Viata sexuala activa, aduce beneficii incontestabile si sistemului osos. Daca mersul la sala poate deveni obositor si plictisitor, sexul este o activitate mult mai placuta, de nerefuzat. Pe langa placerea desosebita, acesta intareste rezistenta oaselor si previne osteoporoza. De asemenea, cele mai recente studii indica faptul ca sexul este foarte bun si pentru inima.

4. Satisfactia interioara, frumusete exterioara

Sexul de dimineata poate subtitui exercitiile de inviorare. Creste nivelul de oxigen si asigura o stare de bine intreaga zi. In plus, vei avea o piele mai luminoasa, stralucitoare. Prin oxigenare, sexul ofera o culoare mai aprinsa buzelor, asigurand un aspect frumos chipului."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu