miercuri, 6 octombrie 2010

„Un strop de moda, o raza de soare, o pictura de vara!“

„Care dintre noi nu se trezeste dimineata cu eterna problema… Cu ce ma imbrac azi?
Hainele au fost, sunt si vor reprezenta o ocupatie full-time pentru cele mai multe dintre noi. Ele reprezinta modalitatea de a solutiona orice problema, de a te simti frumoasa, de a avea incredere in fortele proprii dar si cea mai mare problema daca nu este gasita accea mult dorita combinatie perfecta!
Pentru avidele de moda ce cauta cu frenezie cele mai “latest” informatii despre ce se poarta dar si pentru cele care nu au timp sa rasfoiasca zilnic revistele de moda sau Internetul in cautarea de noi sfaturi , prezentam aici cateva informatii care ne ajuta sa fim “in fashion” cu bani putini si fara timp pierdut. Pentru ca traim in secolul vitezei trebuie sa ne adaptam dorinta de cumparaturi la o pierdere cat mai redusa a si asa inexistentului timp liber.
Culorile predominante in colectiile de moda vara 2010 sunt alb si negru, ramanand insa loc pentru culorile vii si naturale.
Nu trebuie sa alocam un buget substantial hainelor, sa ne cheltuim in fiecare luna salariul si eventual sa apelam si la economiile pritenilor pentru a avea o garberoba mereu in tendinte. Putem sa ne imbracam frumos, modern si cel mai important pentru a arata bine in hainele pe care le purtam trebuie sa gasim echilibrul perfect intre suma de bani si hainele pe care le visam.
Rochiile in toate formele si culorile raman vedetele sezonului. Ne pun in valoare feminitatea, usor de purtat, potivite oricarei ocazii.
Designerii recomanda rochia neagra, care sa scoata in evidenta formele corpului, de preferinta ar fi ca rochia sa se termine deasupra genunchiului si sa aiba maneci scurte sau medii. O alta rochie, de preferinta alba sau rosie, fara maneci, care sa se termine la fel, deasupra geniunchiului, nuantele pastel vor fi la moda, in cazul in care nu gasesti rosu sau alb.
Pantalonii ocupa un loc inalt pe podiumuri si devin din ce in ce mai adorati de designeri. Pentru intalnirile de afaceri sau dupa-amiezile putin mai friguroase, pantaloni drepti, stil tigareta sunt recomandati sa-si gaseasca un loc permanent in 2010 in dulapul tau. Pentru serile alaturi de familie, pantaloni scurti si sexy sunt recomandati cu caldura de designeri

Genti mari, incapatoare perfecte pentru birou, scoala, sala, etc sunt inca la moda. Culorile vii raman in top dar cedeaza spatiu si culorilor nude, calde, in nuante de pamant.

Plicurile raman si ele in continuare in top, fiind practice si modelandu-se perfect oricarei tinute si ocazii. Gama de culori este larga, modele de asemenea, si deci tot ce ramane de facut este sa intampinam vara asa cum se cuvine!“
Cum ati picta un tablou cu voi in aceasta vara?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu