miercuri, 15 decembrie 2010

Curs autorizat de Manager de proiect la standarde U.E.


Una dintre cele mai cerute profesii este cea de manager de proiect. Toti cei interesati gasesc la Institutul Eurocor un curs autorizat de "Manager de proiect", recomandat atat angajatilor din companii, cat si celor din institutii publice, asociatii profesionale sau ONG-uri.


In afara proiectelor ce se desfasoara la nivelul unei companii, un manager de proiect este absolut necesar pentru a conduce proiectele realizate cu fonduri U.E. Si, este cunoscut faptul ca unul dintre punctele slabe ale Romaniei in ultimii ani a fost incapacitatea de a absorbi fonduri europene. Nu din lipsa ideilor de proiecte, ci a oamenilor instruiti si certificati sa propuna si sa conduca aceste proiecte din partea companiilor, institutiilor sau ONG-urilor.


Iata de ce cursul Eurocor de "Manager de proiect" isi va gasi utilitatea oriunde si oricand.

Realizat conform standardului ocupational in vigoare, acest curs cu o orientare practica foarte pronuntata, cuprinde exemple, exercitii si sugestii pentru un management eficient al proiectelor la standarde europene.


Tematica este bogata si include subiecte de mare actualitate precum:

• Introducere in managementul proiectelor

• Rolul si responsabilitatile managerului de proiect

• Fazele proiectului si ciclul de viata al proiectului

• Planificarea si controlul executiei proiectelor

• Sisteme informatice de management al proiectelor

• Proiecte cu finantare europeana

• Solutii de acces la sursele de finantare internationala


Desfasurarea cursului se face dupa o metoda de studiu cu rezultate demonstrate in intreaga Europa.

Cursul se trimite prin posta, direct la domiciliul cursantului. Instruirea se realizeaza acasa, nu necesita deplasari la sala de curs si nu dureaza mai mult de 1 ora pe zi.


In plus, la finalul cursului, dupa parcurgerea caietelor de studiu, cei interesati pot participa la un scurt program de pregatire fata-n fata cu durata de o saptamana, la sfarsitul caruia pot obtine diplome emise de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, recunoscute oficial in Romania si in alte tari ale Uniunii Europene.


Inscrierile se fac online completand formularul de inscriere de pe site-ul www.eurocor.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu