joi, 20 ianuarie 2011

"PISICA v.9.0 instructiuni de utilizare"

     "Cei mai multi dintre posesori o folosesc pentru jocuri. Capacitatea maxima a sistemului este insa la inceputul vietii sale. In timp, unitatile invechite se pot uza fizic si moral. Acest lucru duce la scaderea vizibila a vitezei de raspuns. In prezent nu exista doar o singura aplicatie pentru acest sistem: Mouse-ul. Aceasta instalatie este „criminala” si preinstalata. 

1. Specificatii ale sistemului PISICA: 

interfata prietenoasa;
functie integrata de autocuratare;
in perioada in care sistemul nu este folosit, acesta trece automat in modul Stand-by, pentru a economisi energie;
este dotat ca un sistem modern care-i permite sa se deplaseze singura in deplina siuranta;
placa video duala;
sistem audio de tipul Input/Output bi-directional;
un port primar si unul secundar: un port de mare viteza (in serie) pentru transferul audio si unul paralel pentru blocarea datelor;
functie de autocautare;
viteza de raspuns tranzitie de aproximativ 
2 nanosecunde de la Standby la Full-Power;
fabricat de compania multinationala „Mama-Pisica”.

2. Detalii de productie

Dupa producerea kit-ului de baza, acesta intra intr-un proces de configurare ce dureaza aproximativ 6 saptamani. In acest timp ii sunt instalate toate componentele necesare bunei functionari a sistemului.

Deoarece compania producatoare „Mama-Pisica” apeleaza la serviciile producatorilor locali, este posibil ca produsele sa nu fie identice. Standardele de asigurare a calitatii din cadrul companiei pot respinge unitatile inferioare daca nu pot fi reparate.

3. Modalitatea de transport si manipulare

Pentru transportare se recomanda utilizarea unui suport special. In caz contrar se poate inregistra pierderea sau deteriorarea sistemului, iar in cazuri exceptionale ranirea grava a utilizatorului.

4. Procedura de instalare

Inainte de a cumpara unitatea PISICA, testeaza toate componentele si asigura-te ca sunt in stare de functionare.

Pune PISICA intr-o incapare a carei temperatura este de aproximativ 20oC (sunt acceptate variatiile de aproximativ +/- 3oC). Lasa suportul de transport jos si permite-i sa iasa singura de acolo.

In continuare va fi necesar sa initializezi programul de auto-invatare, cu ajutorul driverelor. In prima faza ele ar trebui sa contina H2O in stare lichida si apoi o sursa uscata de energie.

In cazul in care mai ai o unitate PISICA instalata, ai posibilitatea de a instala pe noul sistem informatiile de pe cel vechi.

In primele doua zile de la achizitionare, PISICA va intra in stadiul de autoinvatare. Cand buffer-ul de invatare va fi supraincarcat (overflow) sistemul va trece automat in starea sleepmode. In acest timp informatiile vor fi stocate in memoria permanenta. Sistemul PISICA va putea reactiona cu mediul inconjurator dupa 72-74 de ore.

Poti amplasa unitatea in orice zona, chiar si sub razele directe ale soarelui. Este important sa stii ca o poti pozitiona fie in picioare, culcata sau tolanita, ea functionand la aceeasi capacitate. Daca indicatiile mentionate mai sus, cu privire la mediul in care este tinuta, sunt respectate, sistemul PISICA va produce un zgomot usor. Acesta este perfect normal.

Un sistem nou nu ar trebui scos din casa. Acesta devine portabil abia cand toate updatarile necesare sunt facute. Unii stapani nu scot niciodata sistemul din casa, in timp descoperindu-se ca functionabilitatea acestuia este mai mare in interior.
Atentie! Contactul cu alte unitati PISICA, netestate, poate cauza virusarea sistemului.

Este indicat ca oricarei unitati sa i se dea un nume, de preferat diferit de cel al vechiului sistem. In momentul in care crezi ca este pregatit pentru a parasi incinta caminului este important sa-i atasezi un fisier ReadMe.txt, in care sa introduci adresa initiala a sistemului si URL-ul tau. Acest lucru este util, deoarece PISICA poate incerca sa treaca strada sau, din cauza unor erori, se poate rataci.

5. Atentionari

Toate unitatile PISICA sunt dotate cu functie de autoincarcare, care dureaza 20 din 24 de ore.Nu folosi alcool sau detergenti la curatarea unitatii. Urmarea va fi o explozie violenta.
Sistemul nu necesita curatare, acesta beneficiind de un program preinstalat de autocuratare.
In cazul in care sesizezi mirosuri si sunete suspecte, du sistemul la VET-Service.
Nu manipula sistemul deasupra apei.
Tine sistemul ferm in maini pentru a nu il scapa.

6. Precautii in utilizare

Daca vrei sa identifici tipul de mufa atasat sistemului, este necesar sa examinezi partea din spate a acestuia.

PISICA dotata cu mufa-mama se poate supraincalzi la un interval regulat de timp. Acest lucru poate fi prevenit daca specialistul de la VET-Service va inlatura aceste parti componente.
Atentie! Producatorul nu-si asuma nicio responsabilitate pentru daunele provocate intentionat sistemului de catre utilizator.

7. Garantie pe viata 

Produsul are incluse 9 cupoane impotriva situatiilor tragice. Acestea sunt pierdute in general pe rand, insa intr-un cadru aglomerat exista riscul ca unitatea sa le piarda pe toate odata, acest lucru ducand la distrugerea definitiva a sistemului.

8. Posibile erori

In anumite cazuri, tasta Ctrl nu are efect asupra sistemului;
Nu instala un sitem Pasarea intr-o incapere unde este instalata PISICA. Cele doua nu sunt compatibile.
Functia de autocuratare poate da erori cand Recycle Bin (cosul de gunoi) este neincapator, iar unitatea se va goli fara sa te avertizeze.
Ceasul intern al pisicii nu poate fi setat. In mod normal acesta initializeaza automat programe precum Clean. In general alarma ceasului intern al pisicii se declanseaza cu 30 de minute, sau chiar mai mult, inainte sa se declanseze alarma ceasului utilizatorului.

9. Caracteristicile sistemului

Modele – diferite culori si modele de culori. Disponibile in mai multe dimensiuni: 36, 42 si 46 cm.
Interfata – sensibila la atingere, dispune de modul userfriendly.
Memorie – nu foarte multa. Upgrade-uri vor fi disponibile curand.
Durata de viata – 15 ani, in cazuri rare poate sa functioneze pana la 20 de ani.
Greutate – 3-6 kg, in functie de modelul ales.
Viteza de reactie – 3 nanosecunde.
Procesor de sunet – 16 octave, iesire digitala MIDI (MI/AU).
Putere de consum – 250 grame de proteine pe zi (2 micrograme pe secunda)."

http://animale.acasa.ro/pisici/pisica-v-9-0-instructiuni-de-utilizare-10709.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu