vineri, 21 decembrie 2012

"Ce faci cu copilul daca lucrezi de sarbatori"

   "Ideal ar fi ca toata lumea sa aiba zile libere de sarbatori, insa cineva trebuie sa se ocupe de buna functionare a companiilor chiar si in aceasta perioada. Te numeri printre persoanele care lucreaza de Craciun si Anul Nou si nu poti avea grija de copil? Iti spunem noi ce poti face pentru ca micutul tau sa fie in deplina siguranta, atunci cand tu esti la serviciu.

Lasa copilul in grija unei rude apropiate

   Cea mai simpla metoda prin care poti pleca linistita la serviciu este sa lasi copilul in grija unei rude apropiate, a unei prietene sau a unei vecine in care poti avea deplina incredere. Comunica-i persoanei respective orele de masa ale copilului si alte detalii legate de obiceiurile lui.

Lasa-l in grija unei bone de imprumut

   Ai o cunostinta care a angajat o bona, insa nu are nevoie de serviciile ei in perioada sarbatorilor? "Imprumut-o" pentru orele in care esti plecata de acasa. Daca are recomandari bune, nu ar trebui sa-ti faci griji cand esti la serviciu. In plus, poti iesi bine si la capitolul bani.

Angajeaza o bona de ocazie

   Multe agentii specializate vin cu oferte de babysitting pentru perioada sarbatorilor de iarna. Babysittingul ocazional se plateste, in general, la ora. Tariful pentru o ora de babysitting porneste de la 20 de lei si poate depasi 100 de lei, in cazul in care iti doresti sa lasi copilul in grija unei bone cu experienta in noaptea de Craciun sau de Revelion.

Du copilul la un loc de joaca

   O alta varianta pe care o ai la dispozitie daca lucrezi de sarbatori este sa duci copilul la un loc de joaca. Clubul Fluturasii din Bucuresti percepe un tarif de minim 8 lei pe ora pentru supravegherea copilului. Clubul de joaca Bambini din Bucuresti percepe un tarif de 25 de lei pentru 3 ore de joaca, in timp ce pentru a lasa copilul la locul de joaca din Tomis Mall Constanta scoti din buzunar 10 lei, indiferent de perioada pe care o petrece acolo.
   La unele locuri de joaca, preturile pot fi mai mari, in functie de orele in care vrei sa lasi copilul la joaca."

http://parinti.acasa.ro/copii-85/ce-faci-cu-copilul-daca-lucrezi-de-sarbatori-175796.html?nwl=4348

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu