luni, 3 decembrie 2012

"Pozitii de somn si semnificatiile lor in cuplu"

Pozitiile de somn pe care le avem intr-un cuplu scot in evidenta anumite carecteristici ale personalitatii fiecaruia si ne dau detalii despre relatie. Tu cum dormi cu iubitul? Dormiti strans imbratisati? Spate in spate? Sau mai degraba se comporta ca un misogin si se intinde pe diagonala de ti-e teama ca vei cadea din pat? 

1.Fata in fata
Pozitie: Tu si partenerul tau, sunteti culcati fata in fata, imbratisati, lipiti unul de celalalt.
Ce inseamna? Felicitari, sunteti foarte indragostiti unul de altul. Aceasta pozitie este intalnita la cuplurile proaspat casatorite, inca imbatate de iubire, care simt nevoia de intimitate si apropiere. 

2.Spate in spate
Pozitie: Dormiti spate in spate, fara a va atinge unul pe altul, fiecare ocupand o parte a patului.
Ce inseamna? Aceasta pozitie nu semnifica distanta doar in pat, ci si in relatie. Lipsa contactului intre parteneri sugereaza o anumita raceala sau disputa nerezolvata. Unul dintre parteneri ar trebui sa faca primul pas pentru rezolvarea tensiunilor ce au aparut in relatie si in curand se va instala din nou armonia.

3.Lingurita
Pozitie: Tu stai cu spatele, el te cuprinde in brate si dormiti imbratisati.
Ce inseamna? Aceasta pozitie este caracteristica lunilor de miere, denota apropiere, intimitate si siguranta. In general barbatul tine femeia in brate dar mai incearca sa il imbratisezi si tu din cand in cand.

4.Pe spate
Pozitie: Stati unul langa altul, pe spate, tu cu capul sprijinit pe bratul lui sau pe piept.
Ce inseamna? Pozitia aceasta releva un sentiment de iubire si incredere intre parteneri. E adevarat ca nu presupune atat de multa intimitate ca alte pozitii dar sugereaza o relatie frumoasa si stabila.

5. Foarfeca
Pozitie: Stati amandoi pe spate, unul langa altul si vi se intersecteaza vag mainile sau picioarele. 
Ce inseamna?Pozitia aceasta este des adoptata dupa o cearta, atingerea timida sugerand disponibilitatea impacarii.

6.Contactul permanent
Pozitie: Fie ca stati spate in spate, unul pe spate si altul pe burta, cautati sa pastrati contactul permanent, picioarele impletite, o mana ce il imbratiseaza cu afectiune pe celalalt.
Ce inseamna? Cuplul format este unul solid iar cei doi parteneri nu mai simt nevoia sa se tina in brate minut de minut. Insa afectiunea reciproca reiese din nevoia de a pastra contactul cu partenerul in ciuda faptului ca fiecare doarme pe partea sa de pat.

7. De-a latul
Pozitie: In timp ce tu stai ghemuita intr-ul coltisor al patului, partenerul tau nu ezita sa ocupe tot locul.
Ce inseamna? Daca nu se poate vorbi de insomnie , atunci tipul este egoist si nu este interesat de nevoile tale. Impinge-l inapoi si lupta pentru a dormi confortabil. Sau...nu mai dormi cu el.

http://www.stilfeminin.ro/relatii/Pozitii-de-somn-si-semnificatiile-lor-in-cuplu.html?utm_campaign=NLStilfeminin&utm_medium=newsletter&utm_source=NL21.11.2012&utm_content=articol2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu